Ben jij momenteel werkloos en wil je graag werken? Wat dacht je van een baan als rijinstructeur? Er is momenteel een groot tekort aan rijinstructeurs in verband met vergrijzing. Spring in het diepe en wordt de beste rijinstructeur van Nederland!

"Ik wil wel rijinstructeur worden, maar ik ben werkloos en heb geen geld voor een studie."

Dit is geen enkel probleem. Via het UWV kun je een scholingsvoucher aanvragen (onder bepaalde voorwaarden). Neem contact op met jouw contactpersoon bij het UWV. Rijschool Academie biedt franchisegarantie. Je kunt na de opleiding aan de slag als zzp'er.

"Waar moet ik beginnen?"

Hulp nodig met het aanvragen van de scholingsvoucher? Anja of één van haar collega's van Rijschool Academie staan klaar om jou te assisteren. Vul rechts het formulier in en iemand van Rijschool Academie neemt contact met je op.

"Ik krijg nu 70% van mijn oude salaris, kan ik dat verdienen als rijinstructeur?"

Ja, absoluut. Rijschool Academie helpt jou niet alleen tijdens je studie, maar ook in je eerste jaren als rijinstructeur. Zo zoeken we een goed gebied uit, waar er veel vraag is naar rijinstructeurs. Ook geven we je tips en trucs om als rijinstructeur zoveel mogelijk te verdienen.

"Ben ik wel geschikt als rijinstructeur?"

Dit kun je testen op de site van Rijschool Academie. Doe de geschiktheidstest.

"Ik heb een andere vraag."

Stel deze vraag aan Anja. Vul rechts het formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een telefoontje of mailtje van ons!

Stel je vraag aan ANJA